Vintikki on kauppapaikka, joka voittaa laadussa

Tule nauttimaan valoisasta hallistamme, hyvästä tavaratarjonnasta ja miellyttävistä ihmisistä.

  • Itsepalvelukirppis
  • Vintage-arvotavaroiden markkinapaikka
  • Vuokratilaa ammattilaisille
  • Vintikki-kahvio
  • Vintiönurkka

 


 

Vintikki on myös Facebookissa. Klikkaa ikonia ja käy "tykkäämässä".Vakautuspantti Oy Lapin toimipiste löytyy nyt Vintikistä

Aiemmin Lapissa on jouduttu matkaamaan Ouluun asti saadakseen panttilainaa, joten Lapin Pantin toimipiste Rovaniemellä on merkittävä maantieteellinen parannus Suomen panttilainaverkostossa.
Panttilaina mahdollistaa lainaamisen joustavasti, tasavertaisesti ja nopeasti, koska pantti on suojaamassa lainaa. Lainasta maksettu korko riippuu pantatun esineen arvosta siten, että arvokkaampi pantti johtaa matalampaan korkoon. Luottohäiriömerkintä ei ole panttilainan myöntämisen este.
Vakautuspantin myöntämille lainoille kelpaavat lainan vakuudeksi mm. keräilyesineet, arvopaperit, aseet, korut, elektroniikka, osakkeet ja soittimet.

Lapin Pantti on avoinna:

Ma - Pe  klo 10 - 17

La         klo  10 - 15

Su         Suljettu

(Muut ajat sopimuksen mukaan)

Puh. 040 148 8004

Nettisivuiltamme löydät lisää hyödyllistä tietoa www.vakautuspantti.fi/LappiOstamme kultaa sekä hopeaa!

Tuo meille tarpeettomat kultakorusi ja hopeaesineet. Ne voivat olla jopa rikkinäisiä, pari puolia jne. 
Maksamme huippuhinnan riippuen kunkin päivän kullan
maailman markkinahinnasta.

  • Arvioimme ne ilmaiseksi
  • Saat rahat tilillesi muutamassa päivässä tai käteissuorituksena (-5%) päivän hinnasta.
  • Vaihtaa myymäsi kullan tai hopean Vintikin uusiin koruihin, saat +15% lisähyvityksen.

Meille myyt turvallisesti.

Vintikin löydöt    Katso kuva-albumi

Vintikin valikoimaa on laajennettu vanhoilla huonekaluilla. Huonekaluhallista löydät senkkejä, vitriinejä, vaatekaappeja, ruokapöytiä tuoleineen sekä erilaisia sohvakalusteita. Lisäksi Vintikissä on myynnissä Eero Aarnion Askolle suunnittelemat tuolit, väri punainen. Valikoimissa myös tyylikkäitä, yksittäisiä nahka- ja kangaspäällysteisiä tuoleja. Tule katsomaan löytyisikö sinun tarpeeseesi ja makuusi sopivia kalusteita. 

Muita mielenkiintoisia tuotteita ovat esimerkiksi huippuluokan porontaljat sekä ainutlaatuisella menetelmällä käsitellyt poronnahat, josta mm. huippumuotitalot valmistavat omia tuotteitaan. Valmistusmenetelmä on pitkällisen kehittelyn tulos, joka takaa nahasta äärimmäisen pehmeän ja kestävän. Valikoimastamme löytyy useita värejä. (Tuotekuvia löydät kuva-albumista, katso)

Uutta palvelua Vintikin kirppiksellä

Tavarasi myyntiin kirpputorille ilman kuluja! 

Jos olet kiireinen eikä sinulla ole aikaa "juosta" kirppikselle siistimässä myyntipöytää, niin voit sopia kanssamme ns. provikkapöytäsopimuksen. Toimitat vain myytävät kirppistavarat meille Vintikkiin. Huolehdimme puolestasi hinnoittelun, esillelaiton ja pöydän siistimisen. Sinulta ei peritä mitään kuluja. Saadut myyntitulot jaetaan sopimuksen mukaan. Ei mitään riskiä ja vain tavaroiden kerääminen, tuonti Vintikkiin. Siinä kaikki!

Soita tai tule käymään Vintikissä. kerromme lisää. 

Myyntituotteiden esillelaitto kirpputorilla

Pitkä matka Rovaniemelle ei ole enää este saada tavarat myyntiin Vintikin kirpputorille. Varaat vain haluamallesi myyntijaksolle pöydän. Lähetämme sinulle hintatarrat postissa. Sinun tehtäväsi on hinnoitella myyntiin laitettavat tavarat. Postita paketti tai lähetä se Matkahuollossa Rovaniemelle.

Vintikki huolehtii tavaroiden esillelaitosta sekä muutenkin vastaa pöytäsi siisteydestä.

Myyntijakson jälkeen Vintikki tilittää myyntitulot ilmoittamallesi tilille. Myymättä jääneet tavarat voidaan sopimuksen mukaan luovuttaa takaisin tuotteiden omistajalle, tai voimme huolehtia lopputavaroista ilman lisäkustannuksia.

Maksat vain normaalin paikkavuokramaksun, hintalappu-arkit kulutuksen mukaan, ja tavaroiden noudosta sekä esillelaitosta 10 euron kulukorvauksen (per toimitus).

Kiinnostuitko? Ota yhteys Vintikkiin joko yhteydenottolomakkeella tai soita 040 - 179 32 54040 - 179 32 54

Katso Kirpputorin säännöt

Myös Vintikin arvotavaroiden myyntihalli avattu

Hienoja lasitavaroita, kotimaisia hopeakoruja, kauniita koriste-esineitä, arvokkaita tauluja, laadukkaita mattoja ja monia muita vintage-tuotteita on nyt tarjolla Vintikin arvotarvaroiden hallissa.

Onko sinulla vintage-myytävää? Vintikki auttaa arvotavaroiden hinnoittelussa. Pientavaroille, kuten kelloille, koruille, astioille tarjoamme turvallisia vitriinejä, joista myyntihenkilömme luovuttavat ostettaviksi valitut tuotteet.

Katso Arvotavaroiden markkinapaikka