Vintikki on kauppapaikka, joka voittaa laadussa

Tule nauttimaan valoisasta hallistamme, hyvästä tavaratarjonnasta ja miellyttävistä ihmisistä.

  • Itsepalvelukirppis
  • Vintage-arvotavaroiden markkinapaikka
  • Vuokratilaa ammattilaisille
  • Vintikki-kahvio
  • Vintiönurkka

 


 

Vintikki on myös Facebookissa. Klikkaa ikonia ja käy "tykkäämässä".

Arvo- tai keräilytavaran myyntipaikka

Olet varmaan miettinyt että missä voisit myydä sinulle tarpeettomaksi käyneen maljakon, korun tai vaikka taulun. Nyt Vintikin Markkinapaikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden jättää arvo- tai keräilytavaran myyntitilille.

Toimintamalli on seuraavanlainen: ota yhteys Vintikin henkilökuntaan, kerro minkä tuotteet olet ajatellut jättää myyntitilille (näyttö Vintikin tiloissa tai valokuva sähköpostitse - ja mielellään kuvaus tuotteesta ja sen kaupallisista eduista). Autamme sinua hinnoittelemaan tavaran kaupalliseen hintaan. Sovimme tuotteen sijoituspaikasta myymälässä esimerkiksi laitetaanko se lukolliseen vitriiniin, avohyllyyn vai seinälle.

Tuotteeseen laitetaan hälytintarra, hintalappu ja tarvittaessa kerrotaan kuluttajia kiinnostavia yksityiskohtia esineen historiasta.
Kun toimitat tuotteen Vintikin toimipisteeseen, Vintikki huolehtii tuotteen esittelyistä sekä myynnistä. Vuokra peritään silloin kun sopimus allekirjoitetaan tai tuote tuodaan myyntiin.

Vintikki veloittaa palveluista 25% myyntiprovision tuotteen myyntihinnasta (+ ALV24%) sekä tilavuokran 5 euroa / tuote /2 viikkoa. Avaustarjouksena Vintikki hyvittää tilavuokran, mikäli esine myydään sopimuksen mukaan ensimmäisen kahden viikon aikana. Vintikki tilittää kauppasumman, vähennettynä välityspalkkiolla, myyjän ilmoittamalle tilille viimeistään seitsemän (7) päivän kuluttua.

Soita myymäläpäällikkö Pekka Saavalaiselle puh. 040-179 32 74 tai ota yhteyttä lomakkeella.