Vintikki on kauppapaikka, joka voittaa laadussa

Tule nauttimaan valoisasta hallistamme, hyvästä tavaratarjonnasta ja miellyttävistä ihmisistä.

  • Itsepalvelukirppis
  • Vintage-arvotavaroiden markkinapaikka
  • Vuokratilaa ammattilaisille
  • Vintikki-kahvio
  • Vintiönurkka

 


 

Vintikki on myös Facebookissa. Klikkaa ikonia ja käy "tykkäämässä".

Vuokrausehdot ja ohjeet pöytävuokraajalle

Vintikissä yksityiset ihmiset myyvät käytettyä, itseltään ylijäänyttä tavaraa. Uusien tuote-erien, piraattituotteiden, aikuisviihteen, käyttäjälleen vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden (aseet, lääkkeet, helposti syttyvät aineet yms.) sekä huonekasvien ym. pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaikan vuokralaisella. Vintikki pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet.

Vastuu tavaroista

Vintikki ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista. Vintikki ei vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä. Vintikki ei vastaa tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä vioista tai puutteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vuokra-aikana tavarat ovat myyjän eli pöydän vuokraajan omistuksessa, ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat myyjälle. Ellei pöydän vuokraaja nouda tavaroitaan vuokra-ajan päättymisestä viikon sisään, tai jättää myymättä jääneitä tavaroita Vintikkiin, siirtyy niiden omistusoikeus Vintikille. Tavarat toimitetaan tällöin myyntiin ja/tai hyväntekeväisyyteen. Pienet, arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot, hajuvedet yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin korvausta vastaan 5.00 € /tuote/ 2 vko*.

Suojaa arvokkaammat tavarasi varashälyttimillä

Cd-levykoteloiden sisällys kannattaa tuoda kassalle (max 20 kpl/asiakas), josta ne annetaan ostajalle myynnin yhteydessä - jätä myyntipöytään ainoastaan tuotteiden kotelot. Yritetään yhdessä estää varkaiden toiminta kirppiksellämme, joten ÄLÄ TUO ARVOKKAITA TAVAROITA PÖYTÄMYYNTIIN, vaan varaa niille myyntipaikka Vintikin Kauppapaikalta.

Suosittelemme vuokrakauden viimeisenä päivänä kierrosta kirppiksellä, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Henkilökuntamme vie niitä paikoilleen niin paljon kuin mahdollista, mutta kannattaa myös olla itse aktiivinen. Tarkasta lähtiessäsi "Hintalaputtomat tuotteet" -paikalta löytyykö sieltä sinun mahdollisesti hintalaputtomia tuotteitasi.

Vuokra-aika

 

Minimi vuokra-aika on viikko (7 päivää) ja jakson 1. päivä voi olla kaikki muut päivät paitsi ei sunnuntai. Tuotteet voi tuoda myyntipaikalle vuokra-ajan ensimmäisenä päivää, heti  liikkeen virallisen sulkemisajan jälkeen (esim.  arkisin klo 18-19 tai aamulla vuokra-ajan alkaessa, HUOM!  sunnuntaina klo 15.15 – 16.0015.15 – 16.00). 

 

HUOM! Jakson ensimmäinen vuokrapäivä EI voi olla sunnuntai.

Vuokran maksu

Vuokra maksetaan myyntipaikkaa varatessa, viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen vuokrajakson alkamista. Vintikki palauttaa asiakkaalle myyntipaikan vuokran mikäli peruutus tapahtuu 24h ennen vuokra-ajan alkua. Vintikki poistaa peruuttamatta jääneet ja vuokra-ajan alkamispäivänä lunastamatta jääneet varaukset aloituspäivänä sulkemisajan jälkeen, jos asiakas ei ole ilmoittanut myöhäisemmästä aloituksesta.

Vuokrapaikan tyhjennys

Paikka pitää tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä päivänä, ma-pe klo17 mennessä tai su klo15 mennessä. Varkauksien valvonnan takia tavaroita ei saa viedä kesken myyntiajan pois.  Tyhjentämättä jääneet paikat tyhjennetään Vintikin toimesta ja asiakkaalta veloitetaan tyhjennyksestä 10,00 euroa.

Tavaroiden sijoittelu

Sijoita myyntiin tuomasi tavarat rekissä, piikissä oleviin henkareihin tai myyntipöydälle. Tavaroita ei saa sijoittaa lattiatasoon käytävälle. Vintikki poistaa myynnistä lattialla olevat suuret tuotteet ja ilmoittaa poistosta. Ilmoituksen jälkeen tuote tulee noutaa Vintikistä vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen Vintikki veloittaa tuotteen säilytyksestä 5,00 €/päivä*.

Tuotteiden hinnoittelu

Maksettuasi pöytävarauksesi, tulostamme tarra-arkkeja tarpeesi mukaan (1 e / arkki sis.30 hintatarraa*). Lisää tarra-arkkeja voit ostaa kassalta tarpeesi mukaan (1 e / arkki*). Hintalapputarrassa on valmiina pöytänumero sekä viivakoodina että numerona, itse kirjoitat vain kuvauksen tuotteesta ja hinnan. Hintalappua ei irroteta tuotteesta eikä palauteta. Mietithän tarkasti paikan, johon hintalapun sijoitat, varsinkin keräilytuotteissa, sillä tarra saattaa jäädä kiinni hyvinkin tiukasti.

Tekstiilituotteiden hintatarrat tulee merkitä pahvilapulle, joka yhdessä tarran kanssa kiinnitetään tekstiilipistoolilla tekstiiliin. Kassalta voit ostaa hintatarrojen taustapahvilappuja ja tekstiilipistoolia voit lainata myymälän kassalta, paikkanumeroa vastaan.

KUN HALUAT ALENTAA HINTAA, osta kassalta tarpeesi mukaan sinun pöytänumerosi mukaan koodattuja tarroja lisää, sillä emme myy tuotteita joista hinta on muutettu suttaamalla.

Mikäli haluat alentaa hintoja kaikille myynnissä oleville tavaroille, niin kerro kassalla että minkä alennusprosentilla haluat, niin koodaamme sen pöytääsi ja saat alennuslapun pöytääsi kertomaan alennuksesta. 

Voit tuoda lisää tavaraa myyntiin vähitellen ja lisätä myytävää pöydälle myös keskellä myyntiaikaasi.

Varmista, että ehjinä myymäsi tuotteet toimivat! Myyjän velvollisuus on ilmoittaa esim. sähkölaitteen vioista hintalapussa. 

 

Tuotteiden hintalaput joutuvat välillä kadoksiin:

Vintikki ei myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne kerätään hinnattomien tuotteiden hyllyyn, jossa niitä säilytetään viikko. Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, tee aina uusi hintalappu.      

Vintikki ei myy tuotteita, joiden hintalaput ovat epäselviä tai sutattuja, tai joissa hintalappu on irrallaan. Siisti myyntipaikka houkuttelee ostajia - pidäthän paikkasi yleisilmeen siistinä.

 

Myyntitulojen tilitys

 

Asiakas saa maksetusta loosista kuitin, joka on säilytettävä tilitystä varten. Tilityksen saa vain kuittia vastaan ja vain henkilö, joka on sopimuksen allekirjoittanut. 

Kasvaneen pankkikorttien ja maksukorttien käyttö kirppistuotteiden maksuvälineenä, aiheuttaa lisäkustannuksia. Kaikista kirppispöytävuokrasopimuksista jotka on sovittu 1.3.2016 alkaen, veloitamme 2% myyntiprovision tilityksen yhteydessä.  

Vintikki tilittää paikan myyntivoiton vuokrasopimuksessa ilmoitetulle tilille vuokra-ajan päättymistä seuraavana arkipäivänä.  Halutessasi Vintikki voi tilittää summan käteisenä toisena (2) arkipäivänä vuokrakauden päättymisestä. Vintikki ei tilitä myyntituloja keskellä vuokra-aikaa.  *                         

Tarkista tilitys heti paikanpäällä, niin voimme korjata mahdolliset virheet.  Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa.

*Mikäli vuokra-aika ylittää enemmän kuin kaksi (2) viikkoa, tilitykset tehdään asiakkaan pyynnöstä kahden viikon välein. Pitkäaikaisasiakkaiden tilitykset tehdään tilisiirtoina. 

 

Tilityksiä ei tehdä lauantaina, sunnuntaina eikä maanantaina.